Hem / Om Oss

Om Oss

Patrik Jensen 
patrik@jensenbegravning.se
Tel. 0435-541 60

"Statistiken säger att en familj drabbas av sorg vart 7:e år. Så var det inte i vår familj. När jag var ung dog flera familjemedlemmar på kort tid. Sorgens olika ritualer, ceremonier och traditioner sedan dess har intresserat mig och fick mig att i 15 årsåldern börja arbeta inom begravningsbranschen. Tiden går fort och jag har sedan 15 år tillbaka drivit Jensens Begravningsbyrå som egen företagare. Mitt mål har hela tiden varit, att alltid försöka göra varje begravning lika unik som den avlidne varit. När jag inte arbetar på begravningsbyrån upptar mitt engagemang i Odd Fellow stor del av min tillvaro och är bosatt på Råå, utanför Helsingborg, tillsammans med min familj."

Anna-Maria Johansson
anna@jensenbegravning.se

Tel. 0435-541 60

"Mitt musikaliska intresse var det som gjorde att jag och begravningsbyråns vägar korsades för ett antal år sedan. Som musiklärare var jag solist och pianist vid många begravningar innan jag tog steget över till Jensens Begravningsbyrå. Jag arbetar idag med kundrådgivning och administration. Jag följer oftast de anhöriga jag träffar hela vägen, från första mötet på begravningsbyrån till att vara byråns representant i kyrkan eller kapellet. Mitt specialområde är kanske inte helt oväntat - musiken."

Maria Andersson
maria.andersson@anjalijuridik.se
Tel. 0735-15 50 20

"Jag är en notariemeriterad jurist med bred erfarenhet från domstolar, kommunala och statliga myndigheter samt privata och ideella verksamheter. Jag är även borgerlig vigselförrättare och Notarius Publicus i Örkelljunga kommun. På Jensens erbjuder jag all form av familjejuridisk rådgivning i samband med bouppteckning, dödsboförvaltning, arvskifte, samboavtal, testamente, gåvobrev och mycket annat. Hos mig och hos Jensens Begravningsbyrå kan Ni få hjälp med alla former av juridik. Även mitt i livet."
Läs mer om Maria och hennes tjänster på www.anjalijuridik.se/kontakt/ 

Bitte Pedersen
bitte@jensenbegravning.se
Tel. 0435-541 60

"Mitt område omfattar byråns ekonomiska administration. Genom mitt mångåriga arbete som ekonomiansvarig och kanslist på pastorsexpeditionen i Skånes Fagerhult, är jag väl förtrogen även med alla rutiner kring en begravning. Lediga stunder ägnas oftast åt barn och barnbarn."

Iwona Jensen
iwona@jensenbegravning.se
Tel. 0435-304 06

"Som kontorsbiträde på begravningsbyrån arbetar jag deltid med reception och viss administration. Jag ansvarar för en del försäljning av gravsmyckningsartiklar och ser en stor glädje i att träffa människor och samtala om både livet och döden. På fritiden plockar jag och min sambo gärna svamp i skogarna runt Perstorp, där det finns mycket kantareller!"

Kerstin Persson
kerstin@jensenbegravning.se
Tel. 0431-159 00

"På kontoret i Ängelholm, där jag förresten har mina rötter, hjälper jag till med bemanning och kundmottagning. Mina arbetsuppgifter är dessutom transporter och jourtjänstgöring. När arbetsdagen är slut ägnas tiden åt familjen och vännerna."

Åke Fransson
ake@jensenbegravning.se
Tel. 0435-541 60

"Mig möter Ni främst vid begravningar och vid jourtransporter. Tillsammans med Patrik och övriga kollegor genomför jag ofta transporter och hämtningar. Jag representerar även begravningsbyrån vid begravningar i kyrkor och kapell där jag tar hand om anhöriga och allt det praktiska."

Till vår hjälp på begravningsbyrån tjänstgör även
Lennart Persson
Bengt Höjman
Jörgen Fransson
Linus Jansson
Madeleine Jensen

Torgny Johansson
Lars-Göran Bylander