Hem / Om Oss

Om Oss

Patrik Jensen 
patrik@jensenbegravning.se
Tel. 0435-541 60

"Statistiken säger att en familj drabbas av sorg vart 7:e år. Så var det inte i vår familj. När jag var ung dog flera familjemedlemmar på kort tid. Sorgens olika ritualer, ceremonier och traditioner sedan dess har intresserat mig och fick mig att i 15 årsåldern börja arbeta inom begravningsbranschen. Tiden går fort och jag har sedan 18 år tillbaka drivit Jensens Begravningsbyrå som egen företagare. Mitt mål har hela tiden varit, att alltid försöka göra varje begravning lika unik som den avlidne varit. När jag inte arbetar på begravningsbyrån upptar mitt engagemang i Odd Fellow stor del av min tillvaro och jag är bosatt på Råå, utanför Helsingborg, tillsammans med min hustru Madeleine och vår lille son Georg."

Anna-Maria Johansson
anna@jensenbegravning.se

Tel. 0435-541 60

"Mitt musikaliska intresse var det som gjorde att jag och begravningsbyråns vägar korsades för ett antal år sedan. Som musiklärare var jag solist och pianist vid många begravningar innan jag tog steget över till Jensens Begravningsbyrå. Jag arbetar idag med kundrådgivning och administration. Jag följer oftast de anhöriga jag träffar hela vägen, från första mötet på begravningsbyrån till att vara byråns representant i kyrkan eller kapellet. Mitt specialområde är kanske inte helt oväntat - musiken."

Kerstin Johansson
info@jensenbegravning.se

Tel. 0435-304 06

"Jag har arbetat i begravningsbranschen i drygt 10 år och efter några år är jag nu tillbaka på den begravningsbyrå där jag lärde mig yrket fullt ut. Jag betjänar i första hand kontoret i Perstorp men finns öven tillgänglig för de anhöriga som önskar min hjälp, var de än befinner sig. Jag hjälper ofta människor i Skånes Fagerhult, där jag är bördig från, samt Örkelljunga."

Maria Andersson
maria.andersson@anjalijuridik.se
Tel. 0735-15 50 20

"Jag är en notariemeriterad jurist med bred erfarenhet från domstolar, kommunala och statliga myndigheter samt privata och ideella verksamheter. Jag är även borgerlig vigselförrättare och Notarius Publicus i Örkelljunga kommun. På Jensens erbjuder jag all form av familjejuridisk rådgivning i samband med bouppteckning, dödsboförvaltning, arvskifte, samboavtal, testamente, gåvobrev och mycket annat. Hos mig och hos Jensens Begravningsbyrå kan Ni få hjälp med alla former av juridik. Även mitt i livet."
Läs mer om Maria och hennes tjänster på www.anjalijuridik.se/kontakt/ 

Bitte Pedersen
bitte@jensenbegravning.se
Tel. 0435-541 60

"Mitt område omfattar byråns ekonomiska administration. Genom mitt mångåriga arbete som ekonomiansvarig och kanslist på pastorsexpeditionen i Skånes Fagerhult, är jag väl förtrogen även med alla rutiner kring en begravning. Lediga stunder ägnas oftast åt barn och barnbarn."

Iwona Jensen
iwona@jensenbegravning.se
Tel. 0435-304 06

"Som kontorsbiträde på begravningsbyrån arbetar jag deltid med reception och viss administration. Jag ansvarar för en del försäljning av gravsmyckningsartiklar och ser en stor glädje i att träffa människor och samtala om både livet och döden. På fritiden plockar jag och min sambo gärna svamp i skogarna runt Perstorp, där det finns mycket kantareller!"

Kerstin Persson
kerstin@jensenbegravning.se
Tel. 0431-159 00

"På kontoret i Ängelholm, där jag förresten har mina rötter, hjälper jag till med bemanning och kundmottagning. Mina arbetsuppgifter är dessutom transporter och jourtjänstgöring. När arbetsdagen är slut ägnas tiden åt familjen och vännerna."

Till vår hjälp på begravningsbyrån tjänstgör även
Lennart Persson
Bengt Höjman
Linus Jansson
Madeleine Jensen

Torgny Johansson
Lars-Göran Bylander