Hem / Om Oss

Om Oss

Patrik Jensen 

patrik@jensenbegravning.se
Tel. 0435-541 60

"Statistiken säger att en familj drabbas av sorg vart 7:e år. Så var det inte i vår familj. När jag var ung dog flera familjemedlemmar på kort tid. Sorgens olika ritualer, ceremonier och traditioner sedan dess har intresserat mig och fick mig att i 15 årsåldern börja arbeta inom begravningsbranschen. Tiden går fort och jag har sedan 18 år tillbaka drivit Jensens Begravningsbyrå som egen företagare. Mitt mål har hela tiden varit, att alltid försöka göra varje begravning lika unik som den avlidne varit. När jag inte arbetar på begravningsbyrån väljer jag i första hand att vara med min familj, min hustru Madeleine och vår lille son Georg, där vi bor i ett hus på Råå, utanför Helsingborg. På fritiden upptar mitt engagemang i Odd Fellow en stor del av mitt intresse."

Läs gärna mer under "Hur gör jag nu" där Du kan läsa mer kring vad som händer vid en människas bortgång och hur vi kan hjälpa Er.

Anna-Maria Johansson

anna@jensenbegravning.se
Tel. 0435-541 60

"Mitt musikaliska intresse var det som gjorde att jag och begravningsbyråns vägar korsades för ett antal år sedan. Som musiklärare var jag solist och pianist vid många begravningar innan jag tog steget över till Jensens Begravningsbyrå. Jag arbetar idag med kundrådgivning och administration. Jag följer oftast de anhöriga jag träffar hela vägen, från första mötet på begravningsbyrån till att vara byråns representant i kyrkan eller kapellet. Mitt specialområde är kanske inte helt oväntat - musiken."

Kerstin Johansson

info@jensenbegravning.se
Tel. 0435-304 06

"Jag har arbetat i begravningsbranschen i drygt 10 år och efter några år är jag nu tillbaka på den begravningsbyrå där jag lärde mig yrket fullt ut. Jag betjänar i första hand kontoret i Perstorp men finns öven tillgänglig för de anhöriga som önskar min hjälp, var de än befinner sig. Förutom i Perstorp - hjälper jag ofta människor i Skånes Fagerhult, där jag är bördig från, samt Örkelljunga."

Maria Andersson

maria.andersson@anjalijuridik.se
Tel. 0735-15 50 20

"Jag är en notariemeriterad jurist med bred erfarenhet från domstolar, kommunala och statliga myndigheter samt privata och ideella verksamheter. Jag är även borgerlig vigselförrättare och Notarius Publicus i Örkelljunga kommun. På Jensens erbjuder jag all form av familjejuridisk rådgivning i samband med bouppteckning, dödsboförvaltning, arvskifte, samboavtal, testamente, gåvobrev och mycket annat. Hos mig och hos Jensens Begravningsbyrå kan Ni få hjälp med alla former av juridik. Även mitt i livet."
Läs mer om Maria och hennes tjänster på www.anjalijuridik.se/kontakt/ 

Jonas Wilson Stoltz

jonas@jensenstoltz.se
Tel. 042-13 09 88

"När jag blev bekant med känslan av att jag snart kommer att mista min far i en obotlig sjukdom så insåg jag hur allt annat spelade mindre roll. Jag insåg hur jag så gärna ville göra det så bra som möjligt men också hur viktigt det allra sista farvälet skulle vara för mig. Ett vackert avsked med vägen fram från det att det sista andetaget ägt rum fram till det att jag fått lägga rosen på kistan och fått ha det där uppföljningssamtalet om vad som händer efter - det var av stor vikt. Det blev en del i sorgeprocessen men också ett lugn i en då uppriven vardag. Jag vill vara med och bidra till andra människor som står och bär på en förlust. En sorg. En ledsamhet. Jag vill bidra till det vackra avskedet. Jag har jobbat i många år som musiker där jag haft förmånen att få turnera land och rike runt men jag har även jobbat som projektledare inom event och evenemang och vill i så stor mån som möjligt dra nytta av det breda kontaktnät som växt fram efter alla år som yrkesutövare i den branschen. Just nu är jag delvis engegerad i Helsingborgs Stad samt som musiker men hjälper gärna till när någon familj specifikt önskar min hjälp."

Iwona Jensen

iwona@jensenbegravning.se
Tel. 0435-304 06

"Som kontorsbiträde på begravningsbyrån arbetar jag deltid med reception och viss administration. Jag ansvarar för en del försäljning av gravsmyckningsartiklar och ser en stor glädje i att träffa människor och samtala om både livet och döden. På fritiden plockar jag och min sambo gärna svamp i skogarna runt Perstorp, där det finns mycket kantareller!"

Kerstin Persson

kerstin@jensenbegravning.se
Tel. 0431-159 00

"På kontoret i Ängelholm, där jag förresten har mina rötter, hjälper jag till med bemanning och kundmottagning. Mina arbetsuppgifter är dessutom transporter och jourtjänstgöring. När arbetsdagen är slut ägnas tiden åt barnbarn och vännerna."

Till vår hjälp på begravningsbyrån tjänstgör även

Hasse Björklund
Lennart Persson
Linus Jansson
Johnny Holmqvist
Madeleine Jensen

Jensens Begravningsbyrå betjänar hela Nordvästra Skåne, exempelvis:

Ängelholm, Höja, Rebbelberga, Strövelstorp, Ausås, Starby, Barkåkra, Vejbystrand, Förslöv, Båstad, Hjärnarp, Munka-Ljungby, Össjö, Tåssjö, Östra Ljungby, Källna, Klippan, Eket, Rya, Örkelljunga, Skånes Fagerhult, Skånes Värsjö, Röke, Finja, Hörja, Västra Torup, Tyringe, Perstorp, Hyllstofta, Oderljunga, Åstorp, Bjuv, Ljungbyhed, Riseberga, Färingstofta.

Helsingborgs pastorat med centrala Helsingborg
Råå
Raus
Tågaborg
Högaborg
Söder
Domsten
Viken
Mörarp
Kropp
Påarp
Slottshöjden
Mariastaden
Vallåkra
Kvistofta
Välluv
Rydebäck
Berga
Kattarp
Allerum
Hasslarp

Anlitas vi utanför våra normala upptagningsområden, gör vi gärna hembesök och betjänar utan extra kostnad Er ort.