Hem / Om Oss

Om Oss

Patrik Jensen 

patrik@jensenbegravning.se
Tel. 0435-541 60

"Statistiken säger att en familj drabbas av sorg vart 7:e år. Så var det inte i vår familj. När jag var ung dog flera familjemedlemmar på kort tid. Sorgens olika ritualer, ceremonier och traditioner sedan dess har intresserat mig och fick mig att i 15 årsåldern börja arbeta inom begravningsbranschen. Tiden går fort och jag har sedan 18 år tillbaka drivit Jensens Begravningsbyrå som egen företagare. Mitt mål har hela tiden varit, att alltid försöka göra varje begravning lika unik som den avlidne varit. När jag inte arbetar på begravningsbyrån väljer jag i första hand att vara med min familj, min hustru Madeleine och vår lille son Georg, där vi bor i ett hus på Råå, utanför Helsingborg. På fritiden upptar mitt engagemang i Odd Fellow en stor del av mitt intresse."

Läs gärna mer under "Hur gör jag nu" där Du kan läsa mer kring vad som händer vid en människas bortgång och hur vi kan hjälpa Er.

Anna-Maria Johansson

anna@jensenbegravning.se
Tel. 0435-541 60

"Mitt musikaliska intresse var det som gjorde att jag och begravningsbyråns vägar korsades för ett antal år sedan. Som musiklärare var jag solist och pianist vid många begravningar innan jag tog steget över till Jensens Begravningsbyrå. Jag arbetar idag med kundrådgivning och administration. Jag följer oftast de anhöriga jag träffar hela vägen, från första mötet på begravningsbyrån till att vara byråns representant i kyrkan eller kapellet. Mitt specialområde är kanske inte helt oväntat - musiken."

Till vår hjälp på begravningsbyrån tjänstgör även

Hasse Björklund
Eva-Karin Landqvist
Lennart Persson
Linus Jansson
Johnny Holmqvist
Ingvar Persson

Jensens Begravningsbyrå betjänar hela Nordvästra Skåne, exempelvis:

Ängelholm, Höja, Rebbelberga, Strövelstorp, Ausås, Starby, Barkåkra, Vejbystrand, Förslöv, Båstad, Hjärnarp, Munka-Ljungby, Össjö, Tåssjö, Östra Ljungby, Källna, Klippan, Eket, Rya, Örkelljunga, Skånes Fagerhult, Skånes Värsjö, Röke, Finja, Hörja, Västra Torup, Tyringe, Perstorp, Hyllstofta, Oderljunga, Åstorp, Bjuv, Ljungbyhed, Riseberga, Färingstofta.

Helsingborgs pastorat med centrala Helsingborg
Råå
Raus
Tågaborg
Högaborg
Söder
Domsten
Viken
Mörarp
Kropp
Påarp
Slottshöjden
Mariastaden
Vallåkra
Kvistofta
Välluv
Rydebäck
Berga
Kattarp
Allerum
Hasslarp

Anlitas vi utanför våra normala upptagningsområden, gör vi gärna hembesök och betjänar utan extra kostnad Er ort.