Vi som finns där för Dig

Vårt uppdrag är att göra varje avsked till ett ljust minne för de anhöriga där samma person följer Er genom varje moment kring begravningen. Vi vill värna god begravningssed samt förnya och förbättra varje människas möjlighet till att ta ett personligt farväl av någon närstående.

Du kan känna stor trygghet vid valet av Jensens Begravningsbyrå.

Patrik Jensen

Patrik Jensen

patrik@jensenbegravning.se 0435-541 60 / 042-13 09 88 / 0435-304 06 / 0431-159 00

”Statistiken säger att en familj drabbas av sorg vart 7:e år. Så var det inte i vår familj. När jag var ung dog flera familjemedlemmar på kort tid. Sorgens olika ritualer, ceremonier och traditioner sedan dess har intresserat mig och fick mig att i 15 årsåldern börja arbeta inom begravningsbranschen. Tiden går fort och jag har sedan 18 år tillbaka drivit Jensens Begravningsbyrå som egen företagare. Mitt mål har hela tiden varit, att alltid försöka göra varje begravning lika unik som den avlidne varit. När jag inte arbetar på begravningsbyrån väljer jag i första hand att vara med min familj, min hustru och vår lille son, där vi bor i ett hus på Råå, utanför Helsingborg. På fritiden upptar mitt engagemang i Odd Fellow en stor del av mitt intresse.”

Läs gärna mer under ”Hur gör jag nu” där Du kan läsa mer kring vad som händer vid en människas bortgång och hur vi kan hjälpa Er.

Anna-Maria Johansson

Anna-Maria Johansson

anna@jensenbegravning.se 0435-541 60 / 042-13 09 88 / 0435-304 06 / 0431-159 00

”Mitt musikaliska intresse var det som gjorde att jag och begravningsbyråns vägar korsades för ett antal år sedan. Som musiklärare var jag solist och pianist vid många begravningar innan jag tog steget över till Jensens Begravningsbyrå. Jag arbetar idag med kundrådgivning och administration. Jag följer oftast de anhöriga jag träffar hela vägen, från första mötet på begravningsbyrån till att vara byråns representant i kyrkan eller kapellet. Mitt specialområde är kanske inte helt oväntat – musiken.”

Anders Enkel

Anders Enkel

anders@jensenbegravning.se 0435-541 60 / 042-13 09 88 / 0435-304 06 / 0431-159 00

”Min stig korsades med Patriks för ett antal år sedan då vi fann att vi hade många gemensamma värderingar, bland annat ett genuint intresse för människor och att kunna stötta och vara till hands i utsatta situationer. Och nu har våra vägar åter korsats och jag har fått äran att få hjälpa till på Jensens Begravningsbyrå.
I grunden är jag ingenjör och har arbetat med vattenreningsprojekt i stora delar av världen. Här har jag fått samarbeta med människor från olika kulturer och religioner, vilket jag tror skapar en ödmjukhet inför livet och synen på att vara människa. Och att vara tacksam för livet.

Min ambition i yrket är att få skapa just de förutsättningarna, för att avskedet ska bli så där fint, stämningsfullt och minnesvärt. Att göra rätt, vara ödmjuk och lyssna till samvetet, gör att man sover gott om natten.”

Till vår hjälp på begravningsbyrån tjänstgör även:
Hasse Björklund
Eva-Karin Landqvist
Lennart Persson
Linus Jansson
Johnny Holmqvist
Ingvar Persson