Vi som finns där för Dig

Vid varje kontakt med dig som anhörig finns vi här. Vårt uppdrag är att göra varje avsked till en stund som är värd att bära med sig. Vi vill göra hela begravningen till ett minne för livet. Maila eller ring. Vi finns här för dig.

Patrik Jensen

Patrik Jensen

”Statistiken säger att en familj drabbas av sorg vart 7:e år. Så var det inte i vår familj. När jag var ung dog flera familjemedlemmar på kort tid. Sorgens olika ritualer, ceremonier och traditioner sedan dess har intresserat mig och fick mig att i 15 års ålder börja arbeta inom begravningsbranschen. Tiden går fort och jag har sedan mer än 20 år tillbaka drivit Jensens Begravningsbyrå som egen företagare. Mitt mål har hela tiden varit, att alltid försöka göra varje begravning lika unik som den avlidne varit. När jag inte arbetar på begravningsbyrån väljer jag i första hand att vara med min familj, min hustru och våra barn. På fritiden upptar mitt engagemang i Odd Fellow en stor del av mitt intresse.”

Läs gärna mer under ”Hur gör jag nu” där Du kan läsa mer kring vad som händer vid en människas bortgång och hur vi kan hjälpa Er.

Patrik möter du oftast på Jensens Begravningsbyrå i Helsingborg.

Jensens Begravningsbyrå Helsingborg
Jensens Begravningsbyrå Perstorp
Jensens Begravningsbyrå Ängelholm
Jensen Begravningsbyrå Örkelljunga

Anna-Maria Johansson

Anna-Maria Johansson

anna@jensenbegravning.se 0435-541 60 / 0431-159 00

”Mitt musikaliska intresse var det som gjorde att jag och begravningsbyråns vägar korsades för ett antal år sedan. Som musiklärare var jag solist och pianist vid många begravningar innan jag tog steget över till Jensens Begravningsbyrå. Jag arbetar idag med kundrådgivning och administration. Jag följer oftast de anhöriga jag träffar hela vägen, från första mötet på begravningsbyrån till att vara byråns representant i kyrkan eller kapellet. Mitt specialområde är kanske inte helt oväntat – musiken.”

Anna-Maria möter du oftast på Jensens Begravningsbyrå i Örkelljunga och Ängelholm.

Jensens Begravningsbyrå Perstorp
Jensens Begravningsbyrå Ängelholm
Jensen Begravningsbyrå Örkelljunga

Caroline Hansson

Caroline Hansson

”Att ordna vackra detaljer vid ett avsked har länge haft en stark koppling i mitt liv då jag i många år drivit blomsteraffär i Perstorp. När jag tog steget och blev en del av Jensens Begravningsbyrå förlängdes det jag gjort tidigare, och jag får nu fullt ut hjälpa människor att skapa bestående, vackra minnen från begravningen.”

Caroline möter du oftast på Jensens Begravningsbyrå i Perstorp och Örkelljunga.

Jensens Begravningsbyrå Perstorp
Jensens Begravningsbyrå Ängelholm
Jensen Begravningsbyrå Örkelljunga

Anders Enkel

Anders Enkel

”Min stig korsades med Patriks för många år sedan då vi fann att vi hade många gemensamma värderingar, bland annat ett genuint intresse för människor och att kunna stötta och vara till hands i utsatta situationer. Och nu har våra vägar åter korsats och jag har fått äran att få arbeta på Jensens Begravningsbyrå.
I grunden är jag ingenjör och har arbetat med vattenreningsprojekt i stora delar av världen. Här har jag fått samarbeta med människor från olika kulturer och religioner, vilket jag tror skapar en ödmjukhet inför livet och synen på att vara människa. Och att vara tacksam för livet.

Min ambition i yrket är att få skapa just de förutsättningarna, för att avskedet ska bli så där fint, stämningsfullt och minnesvärt. Att göra rätt, vara ödmjuk och lyssna till samvetet, gör att man sover gott om natten.”

Anders möter du oftast som ceremonivärd i Helsingborg.

Jensens Begravningsbyrå Helsingborg

Till vår hjälp på begravningsbyrån tjänstgör även:
Hasse Björklund
Ronny Karlsson
Stig-Göran Mineur
Lennart Persson
Linus Jansson
Johnny Holmqvist
Ingvar Persson
Lars Olof Nilsson