Jensens Begravningsbyrå i Örkelljunga

Vid en begravning är vi ett personligt stöd med stor erfarenhet. Med personligt engagemang hjälper vi på Jensens Begravningsbyrå Örkelljunga er med allt kring ett dödsfall. Vi är en auktoriserad och familjeägd byrå som ger er både trygghet och omtanke.

Du kan alltid nå oss, då vi har jour dygnet runt. En del av frågorna kanske du finner svar på via vår webbplats, där du i lugn och ro kan läsa om den hjälp vi kan erbjuda.

Vi är en lokal och auktoriserad begravningsbyrå, där Du bor. Vår begravningsbyrå på Storgatan 13 i Örkelljunga, hjälper årligen många närstående med personliga och fina avsked. På vårt kontor möter Ni Anna-Maria Johansson, Caroline Hansson eller Patrik Jensen som hjälper till med allt som hör en begravning till.

Arrangera begravning hos en begravningsbyrå i Örkelljunga

Klicka här för att komma vidare till information kring vad man bör göra i samband med ett dödsfall.
Hur gör jag nu?

Dödsannonser

Som gäst vid begravning, besök gärna våra minnesrum eller dödsannonser, de finns publicerade här:
Dödsannonser/minnesrum

Familjejuridik och juridik vid dödsfall

Vi hjälper även till med familjejuridik såsom bouppteckning, arvskifte, testamente och juridik.
Familjejuridik och juridik vid dödsfall

Visste ni att vi har jour dygnet runt? Ni kan alltid ringa oss på telefon 0435-541 60.

Varmt välkomna till Jensens Begravningsbyrå – Den personliga Begravningsbyrån. En lokal och auktoriserad begravningsbyrå, i Örkelljunga!

Håll utkik efter symbolen med auktorisationen och fåglarna när Du söker efter en begravningsbyrå. Den garanterar att ni får rätt hjälp! Mer information om de auktoriserade begravningsbyråerna hittar ni hos Sveriges Begravningsbyråers Förbund.

Jensens Begravningsbyrå Örkelljunga

Storgatan 13, 286 37 Örkelljunga

info@jensenbegravning.se

På Jensens Begravningsbyrå Örkelljunga hjälper vid till med lokala tjänster i Örkelljunga med omnejd. Vi har stor lokalkännedom kring begravningar i såväl Örkelljunga som i Rya, Eket, Skånes Fagerhult, Tåssjö, Össjö, Oderljunga, Klippan, Östra Ljungby, etc. Vår begravningsbyrå har flera kontor runt om i nordvästra Skåne men vi genomför även begravningar utanför Skåne och ofta med lokal hjälp av duktiga kollegor på orten.