Jensens Begravningsbyrå i Perstorp

Vi har lång erfarenhet och med personligt engagemang hjälper vi på Jensens Begravningsbyrå Perstorp / Perstorps Begravningsbyrå er att ordna en begravning. Vi är en auktoriserad och familjeägd begravningsbyrå som betjänar Klippan, Perstorp och Tyringe. Vi vill ge er trygghet genom vår omtanke – och vi stöttar er att hedra den som gått bort.

Denna hemsida berättar lite om hjälpen ni kan få i samband med ett att någon avlidit. Känn dig inte rädd att ringa oss, dag som natt, om du har frågor runt ett dödsfall. Vi finns här för att hjälpa. Vi på Jensens Begravningsbyrå vet hur viktigt det är med den personliga kontakten.

Vi är en auktoriserad begravningsbyrå som betjänar din ort. Vår begravningsbyrå på Hantverkaregatan 2 i Perstorp, hjälper många familjer med personliga och vackra avsked, i stora delar av Skåne. På kontoret möter Ni oftast Caroline Hansson som hjälper till med allt runt en begravning. Caroline kommer gärna på hembesök ifall du är bosatt på annan ort.

Arrangera begravning hos en begravningsbyrå i Perstorp

Klicka här för att komma vidare till information kring vad man bör göra i samband med ett dödsfall.
Hur gör jag nu?

Dödsannonser

Som gäst vid begravning, besök gärna våra minnesrum eller dödsannonser, de finns publicerade här:
Dödsannonser/minnesrum

Familjejuridik och juridik vid dödsfall

Vi hjälper även till med familjejuridik såsom bouppteckning, arvskifte, testamente och juridik.
Familjejuridik och juridik vid dödsfall

Visste ni att vi har jour dygnet runt? Ni kan alltid ringa oss på telefon 0435-304 06.

Varmt välkomna till Jensens & Perstorps Begravningsbyrå – Den personliga Begravningsbyrån. En lokal och auktoriserad begravningsbyrå i Perstorp!

Håll utkik efter symbolen med auktorisationen och fåglarna när Du söker efter en begravningsbyrå. Den garanterar att ni får rätt hjälp! Mer information om de auktoriserade begravningsbyråerna hittar ni hos Sveriges Begravningsbyråers Förbund.

Jensens Begravningsbyrå Perstorp
Perstorps Begravningsbyrå

Hantverkaregatan 2 i Perstorp
(Endast besöksadress!)

Postadress: Jensens Begravningsbyrå
Storgatan 13, 286 37 Örkelljunga

info@jensenbegravning.se

På Jensens Begravningsbyrå Perstorp / Perstorps Begravningsbyrå hjälper vid till med lokala tjänster i Perstorp med omnejd. Vi har stor lokalkännedom kring begravningar i såväl Perstorp som i Tyringe, Klippan, Ljungbyhed, etc. Vår begravningsbyrå har flera kontor runt om i nordvästra Skåne men vi genomför även begravningar utanför Skåne och ofta med lokal hjälp av duktiga kollegor på orten.