Jensens Begravningsbyrå i Helsingborg

”När det måste bli rätt” – är ett varumärke som kännetecknar vår byrå. Vi har lång erfarenhet av personliga avsked och är auktoriserade av Sveriges Begravningsbyråers Förbund. En begravning kan aldrig göras om. Ring oss för ett personligt samtal, vi är tillgängliga dygnet runt. Låt minnena ta plats, så tar vi hand om det praktiska. Och er. Tillsammans hedrar vi minnen.

En hemsida kan sällan ersätta all information vi kan ge er. Men läs i lugn och ro på vår vår webbplats. Vår jourtelefon finns här för att ni ska kunna kontakta oss när som helst. Dag som natt, finns vi här för att svara på frågor kring ett dödsfall. Vår rådgivning via telefon är alltid kostnadsfri och ger er kanske en god tanke kring vad ni behöver göra just nu.

Vi är en begravningsbyrå i Helsingborg som är familjeägd, lokal och auktoriserad. Vi hjälper varje år många familjer att utforma ett personligt avsked av någon man älskar. På kontoret möter Ni oftast Patrik Jensen som hjälper till med just den omsorgsfulla planeringen av en begravning som ni behöver.

Arrangera begravning hos en begravningsbyrå i Helsingborg

Klicka här för att komma vidare till information kring vad man bör göra i samband med ett dödsfall.
Hur gör jag nu?

Dödsannonser

Som gäst vid begravning, besök gärna våra minnesrum eller dödsannonser, de finns publicerade här:
Dödsannonser/minnesrum

Familjejuridik och juridik vid dödsfall

Vi hjälper även till med familjejuridik såsom bouppteckning, arvskifte, testamente och juridik.
Familjejuridik och juridik vid dödsfall

Visste ni att vi har jour dygnet runt?
Ni kan alltid ringa oss på telefon 042-13 09 88.

Varmt välkomna till Jensens Begravningsbyrå i Helsingborg – Den personliga Begravningsbyrån. En lokal och auktoriserad begravningsbyrå i Helsingborg!

Håll utkik efter symbolen med auktorisationen och fåglarna när Du söker efter en begravningsbyrå. Den garanterar att ni får rätt hjälp! Mer information om de auktoriserade begravningsbyråerna hittar ni hos Sveriges Begravningsbyråers Förbund.

Jensens Begravningsbyrå Helsingborg

Tullaregatan 10 i Helsingborg
(Endast besöksadress!)

Postadress: Jensens Begravningsbyrå
Storgatan 13, 286 37 Örkelljunga

info@jensenbegravning.se

På Jensens Begravningsbyrå Helsingborg hjälper vid till med lokala tjänster i Helsingborg med omnejd. Vi har stor lokalkännedom kring begravningar i såväl Helsingborg som i Rydebäck, Gantofta, Allerum, Glumslöv, Bjuv, Ödåkra, Hyllinge, Åstorp, Viken, Kattarp, Hasslarp, Välinge, Påarp, Välluv, Ekeby, etc. Vår begravningsbyrå har flera kontor runt om i nordvästra Skåne men vi genomför även begravningar utanför Skåne och ofta med lokal hjälp av duktiga kollegor på orten.