Lediga tjänster

Vill Du vara en del av oss? Vi söker en transportör/ceremonivärd.

Varför inte bli en del av Jensens Begravningsbyrå?

Vi är en privatägd och expansiv begravningsbyrå med 4 kontor i nordvästra Skåne. Sedan många år drivs företaget i en familjär anda, där kollegialitet har stor vikt. Arbetsmiljön präglas av att man ställer upp för varandra och hjälps åt att göra allt för våra kunder. Inom företaget ställer vi mycket höga krav på utförandet i våra tjänster – vi får bara en chans att göra rätt i samband med en älskad människas bortgång.

Som transportör ansvarar du för samtliga transporter med begravningsbil inom begravningsbyråns upptagningsområde. Detta innefattar såväl kistläggning och transport från sjukhus samt hämtning av avliden på boende eller i bostad. Du har god förmåga att planera med framförhållning, samtidigt som du är flexibel och kan prioritera om. God fysik och hälsa är ett måste då det förekommer tunga lyft.

Som ceremonivärd är du byråns ansikte utåt vid begravning i kyrka och kapell. Du arrangerar fina ceremonier med ditt goda öga för detaljer. Du är stresstålig men likväl alltid noggrann och kan hålla många bollar i luften samtidigt. Det finns en stor empati hos dig då du har mycket kontakt med sörjande, samt uppträder och agerar på ett värdigt och korrekt sätt.

Du är en person med ett brinnande intresse och stor ansvarskänsla inför varje uppgift. I tjänsten kommer även kundmottagning ske på kontor och per telefon samt andra för branschen förekommande uppgifter.

Jourtjänstgöring förekommer. B-körkort är ett krav.

Erfarenhet inom begravningsbranschen är meriterande men inget krav.

Utbildning sker löpande genom SBF, Sveriges Begravningsbyråers Förbund.

Vi tillämpar provanställning, 6 månader. Tjänsten tillsätts löpande, så vänta inte för länge med din ansökan!

Placering: Helsingborg

Omfattning: 50 – 100 % (efter överenskommelse)

Lön: Efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2023-02-25

Skicka in Din ansökan till: patrik@jensenbegravning.se. Eventuella frågor ställs initialt per e-post.

Välkommen med din ansökan!