Jensens Begravningsbyrå i Ängelholm

Vid en begravning är vi ett personligt stöd. Med lång erfarenhet och starkt personligt engagemang hjälper vi er med allt kring ett dödsfall. Vi är en auktoriserad och familjeägd begravningsbyrå i Ängelholm som ger er trygghet genom vår omtanke.

Du kan alltid ringa oss, vi har jour dygnet runt. Vi kan svara på frågor du har kring ett dödsfall. På vår hemsida kan du läsa om den hjälp vi kan erbjuda dig och de som står den avlidne närmast.

Vi är en nära och personlig begravningsbyrå, där Du bor. Vår auktoriserade begravningsbyrå på Järnvägsgatan 23 i Ängelholm, hjälper många familjer med personliga och vackra avsked. På kontoret möter Ni Anna-Maria Johansson, Caroline Hansson eller Patrik Jensen som hjälper er att planera en begravning.

Arrangera begravning hos en begravningsbyrå i Ängelholm

Klicka här för att komma vidare till information kring vad man bör göra i samband med ett dödsfall.
Hur gör jag nu?

Dödsannonser

Som gäst vid begravning, besök gärna våra minnesrum eller dödsannonser, de finns publicerade här:
Dödsannonser/minnesrum

Familjejuridik och juridik vid dödsfall

Vi hjälper även till med familjejuridik såsom bouppteckning, arvskifte, testamente och juridik.
Familjejuridik och juridik vid dödsfall

Visste ni att vi har jour dygnet runt? Ni kan alltid ringa oss på telefon 0431-159 00.

Varmt välkomna till Jensens Begravningsbyrå i Ängelholm – Den personliga Begravningsbyrån. En lokal och auktoriserad begravningsbyrå i Ängelholm!

Håll utkik efter symbolen med auktorisationen och fåglarna när Du söker efter en begravningsbyrå. Den garanterar att ni får rätt hjälp! Mer information om de auktoriserade begravningsbyråerna hittar ni hos Sveriges Begravningsbyråers Förbund.

Jensens Begravningsbyrå Ängelholm

Järnvägsgatan 23 i Ängelholm
(Endast besöksadress!)

Postadress: Jensens Begravningsbyrå
Storgatan 13, 286 37 Örkelljunga

info@jensenbegravning.se

På Jensens Begravningsbyrå Ängelholm hjälper vid till med lokala tjänster i Ängelholm med omnejd. Vi har stor lokalkännedom kring begravningar i såväl Ängelholm som i Munka Ljungby, Barkåkra, Vejbystrand, Förslöv, Grevie, Össjö, Tåssjö, Hjärnarp, Ausås, Starby, Strövelstorp, Välinge, etc. Vår begravningsbyrå har flera kontor runt om i nordvästra Skåne men vi genomför även begravningar utanför Skåne och ofta med lokal hjälp av duktiga kollegor på orten.