Byråns historia

Patrik Jensen har sedan 15 års ålder arbetat inom begravningsbranschen jämte sina studier, varefter han startade Jensens Begravningsbyrå i Örkelljunga 2003. 2004 övertogs Perstorps Begravningsbyrå efter Rolf Larsson som innehaft begravningsbyrån i Perstorp sedan 1978. Rolf i sin tur övertog begravningsbyrån efter sin dåvarande svärfar, Josef Svensson, som hade drivit begravningsbyrå och taxiverksamhet i byn sedan 1948. 2023 fyllde Jensens & Perstorps Begravningsbyrå 75 år.

2005 öppnades Jensens Begravningsbyrå i Ängelholm, på Järnvägsgatan 23, nära Ängelholms kyrka. I snart 20 år har Ni kunnat få hjälp av den enda auktoriserade begravningsbyrån i Ängelholm.

2018 etablerades begravningsbyrån i Helsingborg.

2024 öppnade Jensens Begravningsbyrå en filial på Råå utanför Helsingborg och har nu 5 kontor i Nordvästra Skåne – i Helsingborg, Råå, Perstorp, Ängelholm och Örkelljunga.

Under tiden har begravningsbyrån – med fokus på det personliga bemötandet – växt till en auktoriserad begravningsbyrå med fullservice inom begravning, gravsten och familjejuridik, som ombesörjer förtroendeuppdrag kring begravningar i hela Skåne.

Vårt fokus ligger på det varma mottagandet på våra kontor men vi vi hjälper även till på orter där vi inte har kontor. Då gör vi gärna hembesök, utan extra kostnad, för våra kunders bekvämlighet.

Kontakta oss